Thank you for your email. We enjoyed our boat trip (cabin charter) very much. They were all from Austraila and were good fun could not have better mates. The trip was beyond Our expectations. We love Turkey and hope to return.The crew was the best and the scenery and experience can not be topped.
Thank you for your time and help. Also thank you for keeping our bags for us.
Sincerely,
Malcolm and Suzanne Greenlees
U.S.A
greenlees99[at]aol.com
12 - 19 Haziran 2010 haftasi acentaniz araciligiyla Bodrum Yalikavak Marina'dan Dufour 385 Grand Large modeli bir tekne kiralayarak Gokova korfezinde yelken yaptim. oncelikle teknenin her açidan tam teçhizatli olmasi ve hemen hemen her turlu donaniminin eksiksiz çalistigini gormek bizi çok mutlu etti.
Verilen bilgiler ve saglanan destekler de çok kiymetli idi. Tekne gayet iyi temizlenmis ve hazirlanmis idi. Ilk rezervasyon anindan son tekneyi teslim etme anina kadar yardimci olmaniz da takdire sayandir. Butun yelkenci arkadaslara sizlerle çalismalarini içtenlikle tavsiye ederim.
Devamli bir musteri kazandiginizi belirtmek isterim.
Ilginiz için tesekkurlerimi sunarim. Bir sonraki rezervasyonda gorusmek dilegiyle !!
Saygilarimla
H. Alp Ozkan
Turkey
alp.ozkan[at]fmc-ag.com
We had a great holiday onboard Remo and I am sure we will return to enjoy Bodrum and the sorounding waters.
Soren Bruhn
Danmark
sb[at]kirchhoffko.dk
Please select destination and search again.